Skip to content
Jul 19 / cristi

Transfer.ro scaneaza fisierele prin intermediul ESET NOD32 Antivirus

Transfer.ro a incheiat un parteneriat cu Axel Soft IT Group, distribuitorul exclusiv in Romania al solutiilor de securitate ESET. Incepand cu aceasta luna (iulie 2010), fisierele transmise si primite prin serviciul transfer.ro devin mai sigure, fiind scanate cu solutia antivirus ESET NOD32 Antivirus.

Antivirusul furnizeaza o scanare completa si in timp real a datelor. In momentul in care fisierul a fost uploadat, inainte de a-l arhiva si trimite, acesta este scanat. In cazul in care datele sunt depistate cu virus se creeaza un raport care avertizeaza expeditorul.

„Scanarea suplimentara pe serverele transfer.ro, cu ESET NOD32 Antivirus, ofera un plus de siguranta celor care utilizeaza acest serviciu. In prima saptamana de la incheierea parteneriatului au fost scanate aproximativ 250 000 de arhive. Pe langa simplu de operat si rapid, transferul este acum, cu mult mai sigur. Prin aceasta actiune continuam sa ne indeplinim promisiunea facuta utilizatorilor nostrii si sa asiguram o navigare si  o utilizare sigura a internetului.”, a declarat Alexandru Sipciu, Director General Axel Soft IT Group.

Transfer.ro inregistreaza lunar 500 de mii de utilizatori unici. Un studiu intern arata ca 60% dintre ei provin din mediul de afaceri. „Cu peste 1 milion de transferuri realizate lunar de catre profesionistii din domenii precum: comunicare, productie publicitara, arhitectura, industria muzicala, financiara, telecomunicatii am considerat esentiala protectia antivirus a datelor.”, a declarat Cristian Ditoiu, Executive Manager Webmaker.

Transfer.ro reprezinta o alternativa gratuita, rapida si usor de operat la serviciile de curierat si de FTP, ce permite expedierea de fisiere de pana la 1GB. Acesta este un serviciu oferit incepand cu 2006 de Webmaker Studio, dezvoltator de produse si servicii de comunicare online.

Solutia de securitate ESET NOD32 Antivirus detine recordul mondial de distinctii “VB100 Awards” oferite de Virus Bulletin, reusind detectarea tuturor virusilor si viermilor informatici, inca de la inceputul testelor independente,  in 1998.

In Romania, distribuitorul exclusiv al solutiilor de securitate ESET este compania Axel Soft IT Group. Acestia asigura pentru toate produsele ESET suport tehnic 24/24 ore, 7 zile pe saptamana, in limba romana, fara costuri suplimentare. Informatii complete despre solutiile oferite de ESET in Romania pot fi gasite la adresa www.eset.ro si www.axelsoft.ro.can you buy motilium over counterorder domperidone from canadageneric motiliummotilium cheapbuy motilium domperidonepurchase motiliumcan i buy motilium over the counter

2 Comments

leave a comment
 1. Tudor Cristiana / Feb 17 2011

  Deoarece fisierele sunt scanate cu NOD32 inseamna ca agreati acest antivirus.
  Va rog sa-mi dati un sfat daca ar fi bine ca si la calculatorul personal sa cumparam licenta pentru acesta, deoarece parerile privind programele antivirus sunt mult impartite.
  Este NOD32 cel mai performant?

  Multumesc anticipat.
  Cu stima,
  Tudor Cristiana

 2. cristi / Mar 5 2011

  Well, un antivirus cam ca o asigurare de casa/masina. Speri sa nu ai nevoie de el niciodata si iti dai seama ca nu e bun (asiguratorul nu plateste) cand e prea tarziu.
  Am ales NOD32 din cateva motive esentiale pentru noi :

  ocupa foarte putina memorie/procesor – adica nu incetineste sistemul.
  are un algoritm de detectie foarte bun – detecteaza si ce nu este inca cunoscut pe baza de analiza euristica si actualizeaza semnaturi de cateva ori pe zi
  e foarte silent. Alte solutii iti fac ecranul rosu pentru orice rahatel – ex: omg omg, siteul [xxxxx] vrea sa puna un cookie, dar noi nu l-am lasat ! yey, tocmai era sa fii infectat, dar ai fost salvat de catre NOI. Paranoia.
  ca pret per toata solutia e ok

  Deci il recomandam .

Leave a Comment